💕 FREE SHIPPING IN EUROPE AND CURRENTLY AS EXTRA 10% DISCOUNT ON ALL ORDERS OFF WINTERHOME AND EICHHOLTZ. 💕
PROMOCODE: HAPPY-SUMMERSALE

De knuffel- zachte Winter-home plaids geven je interieur een chique- gezellige uitstraling. Ook heerlijk verwarmend voor de herfst en winter om je woon- of slaapkamer aan het seizoen aan te passen. Daarnaast is een plaid ook fijn om lekker onder te kruipen gezellig bij de film met een kop thee of romantisch voor de openhaard met een wijntje of bubbeltje.

Alle Bontplaids hebben een luxe uitstraling en passen mooi in een 'modern- chiq' interieur. 


Alle Winterhome- plaids hebben een voorkant van imitatiebont en de achterkant van zacht- fluweel. en worden geleverd in een elegante gift/ cadeau-box, leuk als cadeau of gewoon lekker jezelf te verwennen.

De Bontplaids van Winterhome zijn van een hoogwaardig imitatiebont. De vacht is zeer echt geïmiteerd en voelt heerlijk zacht aan. Het merk Winter-home staat bekend om de duurzame stoffen die ze produceren, ze werken met de laatste ontwikkelingen op het gebied van vezels om zo de mooiste producten van imitatiebont te leveren.

Daarbij houden ze ook rekening met de gebruiksvriendelijkheid, zo kunnen alle bontplaids gewassen worden volgens het bijgeleverde wasvoorschrift.