top of page

 FREE SHIPPING IN EUROPE AND 10% DISCOUNT ON YOUR FIRST PURCHASE
BECOME A ART-EMPIRE-ROYAL-MEMBER

 

Onze sier- kussen zijn zeer inspirerend- stijlvol en makkelijk te combineren met verschillende kleuren en prints voor in elk interieur! Deze sierkussens bestaan uit prachtige- sjieke kleuren en mooie prints. De materiaal-mix zorgt voor een rijke uitstraling van de  mooie sierkussens. 

De knuffel- zachte Winter-home plaids geven je interieur een chique- gezellige uitstraling. Ook heerlijk en stijlvol om je woon- of slaapkamer voor elk seizoen aan te passen. Daarnaast is een plaid ook fijn om lekker onder te kruipen gezellig met een kop thee of romantisch met een wijntje of bubbeltje.

Alle Bontplaids en kussens hebben een rijke en gezellige uitstraling en passen mooi in ieder interieur. 


Alle Winterhome- plaids hebben een voorkant van imitatiebont en de achterkant van zacht- fluweel- en worden geleverd in een elegante gift/ cadeau-box, leuk als cadeau of gewoon lekker jezelf te verwennen.

De Bontplaids van Winterhome zijn van een hoogwaardig imitatiebont. De vacht is zeer echt geïmiteerd en voelt heerlijk zacht aan. Het merk Winter-home staat bekend om de duurzame stoffen die ze produceren om zo de mooiste producten van imitatiebont te leveren. Er is ook rekening gehouden met de gebruiksvriendelijkheid, zo kunnen alle bontplaids gewassen worden volgens het bijgeleverde wasvoorschrift. 

bottom of page