WHEN LUXURY & QUALITY IS A LIFESTYLE 

 

Art-Empire is gespecialiseerd in galerie-kwaliteit Plexiglas & Dibond kunstwerken en hebben in de jaren meer dan 50.000+ tevreden klanten. Wij bieden een ruime selectie van hoge kwaliteit interieur-artikelen & luxe accessoires, schitterende commerciële en exclusieve kunst en meesterwerken.

 

Voor onze kunstwerken is er een keuze uit 3 materialen waaronder Plexiglas 5mm. of 3mm. Dibond. en de top- combinatie Plexiglas 3mm. met een 3mm. Dibond-achterplaat, 

 

Wilt u er zeker van zijn dat u de goede afmeting bestelt? Stuur ons een duidelijke foto van uw ruimte en/of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u de juiste maat besteld. 

 

Persoonlijk advies en service staat bij ons voorop.

We zijn 7 dagen per week bereikbaar en bent u van harte welkom om bij ons vrijblijvend een offerte aan te vragen, wij zullen altijd de best mogelijke prijs offreren.  

 

Wij verheugen ons erop u te mogen ontvangen in onze online- webwinkel en/of op afspraak van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:00 in de showroom van Eichholtz in Noordwijkerhout of Pot & Vaas in Oisterwijk . 

 

Heeft u vragen of opmerkingen, bel of stuur ons een e-mail of chat hier rechts onder aan de website en wij beantwoorden u vragen binnen 24uur. 

Art-Empire biedt de ultieme balans tussen hedendaagse kunst, kwaliteit en luxe.
 
Waar de beste fotografen, kunstenaars, interieurontwerpers, winkels en architecten samenkomen.

Art-Empire is begonnen als een internationale online kunst- galerie gevestigd in Nederland. We hebben ons assortiment flink uitgebreid en bieden een diverse stijlvolle, hoge kwaliteit meubelen, accessoires en een verzameling kunstwerken in beperkte oplage met certificaat van een selectieve groep fotografen en kunstenaars over de hele wereld. Van modeportretten tot kunstzinnige landschappen en monniken in India. De collectie wordt regelmatig geüpdatet met nieuwe kunstwerken van fotografen en kunstenaars.

Art-Empire is een concept van meerdere schitterende materialen waaronder galerie kwaliteit plexiglas tot exclusief rijk opvallend leer en fluwelen stoffen. Art-Empire is uw perfecte collectie en brengt u het beste van exclusieve en commerciële meubelen, fotokunst en accessoires  van ouderwets tot hoog modern. Specifieke wensen op aanvraag.

Op afspraak bent u van harte welkom om onze producten te komen bekijken.

 

Voor de wanddecoratie- collectie Meesterwerken, werken wij uitsluitend samen met gerenommeerde kunstenaars en ontwerpers wereldwijd. De gelimiteerde oplages en de kunstwerken 'die op bestelling in opdracht van de opdrachtgever zijn gemaakt', is het niet mogelijk om deze na aanschaf te retourneren. Bij ons in de showroom of bij onze partnerwinkels waaronder Status Living of Sober & Sjiek hebben we meerdere unieke kunstwerken hangen. Bij interesse kunt u contact met ons opnemen voor een winkel bij u in de buurt. 

Art-Empire wil graag een bijdrage leveren aan onze wereld 

met het doel dat die organisaties beter haar doel kunnen bereiken. 

 

      Donateur @ 

Humane Society International http://welcome.hsi.org/street-dogs/
Soi Dog Foundation http://www.soidog.org  
Animal Rights https://www.animalrights.nl/

Stichting Aap: https://www.aap.nl