top of page

                                         

    WHEN LUXURY & QUALITY IS A LIFESTYLE 

 

Art-Empire-Royal-Living wil graag van u huis een droomhuis creëren en dit doen we al jaren met veel plezier en enthousiasme.

 

Producten die wij niet op voorraad hebben, bestellen wij direct bij onze leveranciers en vermijden wij tussenhandelaren en het huren van grote winkelruimtes met flinke voorraden. Op die manier kunnen bij een offerte- aanvraag de laagste prijs- garantie aanbieden.

 

AE is begonnen als een online webwinkel in Nederland met de verkoop van schitterende commerciële en exclusieve kunst en meesterwerken van een selectieve groep fotografen en kunstenaars over de hele wereld met een beperkte oplage en certificaat.

 

Art-Empire is een concept van meerdere schitterende materialen waaronder galerie kwaliteit plexiglas tot exclusief rijk opvallend leer en fluwelen stoffen. Art-Empire is uw perfecte collectie en brengt u het beste van exclusieve en commerciële meubelen, fotokunst en accessoires van ouderwets tot hoog modern.

Onze collectie wordt regelmatig geüpdatet met nieuwe kunstwerken van fotografen en kunstenaars en zijn door onze expertise gespecialiseerd in galerie-kwaliteit Plexiglas & Dibond kunstwerken die door de jarenlange product innovaties is geperfectioneerd.

Art-Empire heeft meer dan 5000+ tevreden klanten en hebben door de vraag van onze zeer gewaardeerde klanten de collectie enkele jaren succesvol uitgebreid hebben met een ruime selectie van hoge kwaliteit interieur-artikelen & luxe woonaccessoires.

 

Voor onze kunstwerken bieden wij een keuze uit 4 materialen waaronder Plexiglas 5mm. of 3mm. Dibond. en de top- combinatie Plexiglas 3mm. met een 3mm. Dibond-achterplaat en nu ook de klassieker Linnen en Canvas.

 

Wilt u er zeker van zijn dat u de goede afmeting bestelt? Stuur ons een duidelijke foto van uw ruimte en/of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u de juiste maat besteld. 

 

Persoonlijk advies en service staat bij ons voorop.

We zijn 7 dagen per week bereikbaar en bent u van harte welkom om bij ons vrijblijvend een offerte aan te vragen, wij zullen altijd de best mogelijke prijs offreren.  

 

Wij verheugen ons erop u te mogen ontvangen in onze online- webwinkel.

Op afspraak bent u van harte welkom om onze producten te komen bekijken- van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:00 in de showrooms van Eichholtz in Noordwijkerhout, Status-Living in Ridderkerk, PTMD in Aalsmeer of Pot & Vaas in Oisterwijk. 

 

Heeft u vragen of opmerkingen, bel of stuur ons vrijblijvend een e-mail of chat hier rechts onder aan de website en wij beantwoorden u vragen binnen 24uur. 

Art-Empire wil graag een bijdrage leveren aan onze wereld 

met het doel dat die organisaties beter haar doel kunnen bereiken. 

 

      Donateur @ 

Humane Society International http://welcome.hsi.org/street-dogs/
Soi Dog Foundation http://www.soidog.org  
Animal Rights https://www.animalrights.nl/

Stichting Aap: https://www.aap.nl

 

 

bottom of page