top of page

                                         

    WHEN LUXURY & QUALITY IS A LIFESTYLE 

 

Welkom bij Art-Empire-Royal-Living: Waar Luxe en Kwaliteit een Levensstijl Worden

Bij Art-Empire-Royal-Living streven we ernaar om van uw huis een droomhuis te maken, en dat doen we al jaren met passie en toewijding.

Wij bestellen producten direct bij onze leveranciers, vermijden tussenhandelaren en grote winkelruimtes met grote voorraden. Dit stelt ons in staat om bij offerte-aanvragen de laagste prijsgarantie te bieden.

Art-Empire begon als een online webwinkel in Nederland, gespecialiseerd in de verkoop van exclusieve kunst en meesterwerken van geselecteerde fotografen en kunstenaars over de hele wereld, met een beperkte oplage en certificaat van echtheid.

Art-Empire is een concept dat verschillende prachtige materialen omvat, van galeriekwaliteit plexiglas tot exclusief luxe leer en fluweel. Art-Empire biedt een perfecte collectie en brengt het beste van exclusieve en commerciële meubelen, fotokunst en accessoires, van klassiek tot modern.

Onze collectie wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe kunstwerken van fotografen en kunstenaars, gespecialiseerd in galeriekwaliteit plexiglas- en dibondkunstwerken die door jarenlange productinnovatie zijn geperfectioneerd.

 

Met meer dan 5000 tevreden klanten hebben we onze collectie uitgebreid met een ruime selectie van hoogwaardige interieur-artikelen en luxe woonaccessoires, gebaseerd op de vraag van onze gewaardeerde klanten.

 

Voor onze kunstwerken bieden we keuze uit 4 materialen, waaronder plexiglas van 5 mm. of dibond van 3 mm. en de topcombinatie van plexiglas van 3 mm. met een dibond-achterplaat, evenals de klassiekers linnen en canvas.

 

Wilt u er zeker van zijn dat u de juiste maat bestelt? Stuur ons een duidelijke foto van uw ruimte en/of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u de juiste maat bestelt.

Persoonlijk advies en service staan bij ons voorop. We zijn 7 dagen per week bereikbaar en u bent van harte welkom om vrijblijvend een offerte aan te vragen. Wij zullen altijd de best mogelijke prijs offreren.

We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen in onze online webwinkel. Op afspraak bent u van harte welkom om onze producten te komen bekijken, van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur, in de showrooms van Eichholtz in Noordwijkerhout, Status-Living in Ridderkerk, PTMD in Aalsmeer of Pot & Vaas in Oisterwijk.

Heeft u vragen of opmerkingen? Bel ons of stuur ons vrijblijvend een e-mail, of gebruik de chatfunctie rechtsonder op de website.

Wij beantwoorden uw vragen binnen 24 uur.

Bij Art-Empire willen we graag een bijdrage leveren aan onze wereld, zodat organisaties hun doelen beter kunnen bereiken.

Donaties aan:

Humane Society International [http://welcome.hsi.org/street-dogs/]

Soi Dog Foundation [http://www.soidog.org]

Animal Rights [https://www.animalrights.nl/]

                Stichting Dierenlot [https://www.dier.nu/]                 

Stichting Aap [https://www.aap.nl]

                   

 

bottom of page