top of page

PARTNER WORDEN
 
Wij gaan vol enthousiasme samenwerkingen aan met partners. Wij werken onder andere samen met Status LivingRichmond Interiors, Eichholtz, PTMD,
Sober & Sjiek,  Monroe Longe etc. Heeft u ook een stijlvolle interieurzaak of bent u een binnenhuisarchitect of stylist en wilt u onze fotokunst toevoegen aan uw collectie? Twijfel niet en neem contact met ons op, wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek over de mogelijkheden. Uiteraard is het ook mogelijk om een email te sturen met uw vraag of bestelling van waar uw interesse naar uitgaat.

Bij Art-Empire is de kwaliteit gegarandeerd, wij leveren diverse materialen waaronder 5mm. plexiglas, 3mm. plexiglas met dibond, onze 3mm. plexiglas kunstwerken worden standaard geleverd inclusief de 3mm dibond achterplaat en aluminium ophangsysteem, dit is bij ons in de prijs inbegrepen.

Het aluminium ophangsysteem, bevind zich over de hele achterwand zodat de kunstwerken ook niet kromtrekken.
 
Daarbij kunnen wij kunstwerken op aanvraag van een gewenst formaat, materiaal of type leveren. Stuur ons een foto en/of wensen en onze kunstenaars maken 'kunst on demand'.
 
Voor een snelle levering sturen wij "als dat gewenst is" direct door naar de klant zonder de bedrijfsnaam van Art-Empire maar met het bedrijfsnaam van uw bedrijf.
 
Zijn er vragen of opmerkingen dan zijn wij bereikbaar van maandag tot zaterdag op telefoonnummer 0624299264 en 24uur per chat of e-mail. 

Arte Exclusieve Muurbekleding
JAGV110421
Unknown-1
1519920278155
divano
logo-eichholtz
bottom of page