ZENDING & RETOUR

LET OP! Wegens drukte bij onze transporteurs zijn levertijden soms langer dan vermeld.

 

LEVERING

Art-Empire levert uw bestelde artwork aan het door u opgegeven afleveradres. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven op welk dagdeel van 3 geselecteerde dagen u in de gelegenheid bent om uw bestelling aan te nemen. Als er bijzonderheden zijn bij levering dan kunt u dat bij uw bestelling aangeven. Het artwork van Art-Empire wordt geleverd in een veilige verpakking voor kunstwerken en worden met speciaal vervoer geleverd om zo de kwaliteit van leveren te kunnen waarborgen. De levertijd bedraagt 3 tot 10 werkdagen vanaf moment van de ontvangen bestelling en betaling. Een spoedlevering is mogelijk en zijn er extra kosten aan verbonden. De verzendkosten gelden per gehele bestelling op één afleveradres.

RETOURNEREN

Heeft u een vraag of opmerking over het geleverde product? Neem dan contact op met onze klantenservice via +31(0) 624299264 of per e-mail: info@art-empire.nl.

Retourneren van uw bestelling is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. Binnen een termijn van  14 dagen retour en terugsturen. Hiervoor dient u eerst met de klantenservice contact op te nemen. Na het retourneren in originele verpakking, zullen wij de kwaliteit controleren en, mits onaangetast, het gehele aankoopbedrag (exclusief de kosten van terugzending en administratiekosten) binnen 14 dagen terugstorten. Het risico van beschadiging en/of vermissing van producten berust tot het moment van bezorging aan de consument bij Art-Empire, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

“Producten zoals de maatwerken van o.a. kunstwerken en de Winter-Home beren plaids die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

Formulier-voor-herroeping kopie.jpg
Formulier-voor-herroeping.jpg