ONZE WANDDECORATIE- MATERIALEN

 

3mm. Plexiglas in combinatie met 3mm. Dibond

Combineer het Dibond met een toplaag van Acryl van 3mm voor een luxueuze uitstraling.

Een Dibond achterplaat zorgt voor stevigheid van de foto en het Acryl bovenop de foto creëert diepte, glans en een intensiteit aan kleuren zodat de foto een echte eye-catcher in uw interieur is.

Een top product dat uitblinkt dankzij de hoogwaardige afwerking en stijlvolle uitstraling.

De fijnste details zien eruit als realistische afbeeldingen van de werkelijkheid met nauwkeurige contouren en heldere contrasten.

Onze Plexiglas heeft de hoogste kwaliteit, het trekt niet krom, heeft een duurzaam behoud van de intense kleuren en wordt door zijn luxe uitstraling en duurzaam behoudt van de intense kleuren ook in musea- en galeries gebruikt

3mm. Plexiglas met Dibond 

Uw foto wordt verlijmd tussen 3mm. Plexiglas hoogglans met een stevige 3mm. Dibond achterplaat & aluminium Ophang-profiel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5mm. Helder hoogglans Plexiglas

Uw fotokunst van 5mm. helder Acrylaat/ Plexiglas heeft verfijnde details van hoogwaardige kwaliteit. Deze transparant gekleurde platen zijn niet alleen dertig keer zo sterk als glas, maar ook de helft lichter. Acrylglas geeft een mooie finish waardoor de fotokunst een luxe uitstraling krijgt. Het heeft mooie & intense kleuren, Door de dieptewerking komen de fotokunst goed tot zijn recht. Wij staan garant achter onze fotokunst, het is een ware eye-cather in jouw interieur.

3mm. Dibond 

Wenst u een industriële stijlvolle uitstraling en heeft u graag minder reflexie in uw artwork 'doordat deze bijvoorbeeld op een plek staat waar er teveel licht binnen komt' dan raden wij 3mm. Dibond* aan. 

Dibond is net als een sandwich, gemaakt is van 3 dunne lagen. Waarvan 2 buitenlagen van aluminium- en de middelste laag van polyetheen (=plastic/kunststof ). Daardoor heeft het isolerende en akoestische eigenschappen. Eén van de grote voordelen van Dibond is dat het ook weer, wind en temperatuur bestendig is. Dit plaatmateriaal is zeer licht van gewicht, maar wel erg stevig, vlak en duurzaam. Dit materiaal is voor zowel binnen als buiten op een terras of tuin te gebruiken als wanddecoratie.

 

Informatie- linken van plexiglas en van dibond.

Plexiglas: https://www.youtube.com/watch?v=mhsbiCqdiFYDibond: https://youtu.be/1Xbpgxp69uE  

Dibond: https://youtu.be/1Xbpgxp69uE 

 

Ophangsysteem

Alle kunstwerken worden standaard voorzien van een blind aluminium ophangsysteem waardoor uw kunstwerk 2cm. van de muur komt. Dit creëert een zwevend effect en een luxueuze presentatie. Daarbij is het eenvoudig te monteren doormiddel van het meegeleverd ophang systeem en een plug en 2 schroeven.

Lijsten

Onze lijsten zijn van hout en strak gespoten in de kleuren zwart, wit of zilver. Ze hebben een licht satijnen glans waarbij de stijlvolle houtnerf nog steeds zichtbaar is.

De lijsten zijn afgewerkt met een top zilveren folie, dit geeft een kwalitatief hogere uitstraling en klasse dan geverfde lijsten.

Onze lijsten zijn van hout met een zichtbare en stijlvolle houtnerf, strak gespoten in de gewenste kleur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Standaard maten

•  60 x  90 /  75  x  75

•  80 x 120 / 100  x 100

• 100 x 150 / 120  x 120

• 120 x 180 / 150  x 150

• 150 x 200/ 180  x 180

Plexiglas is veelzijdig:

  • Kristalhelder acrylglas 

  • UV-werend 

  • Vlak en buigt niet

  • Nauwkeurige contouren en heldere contrasten

  • Makkelijk schoon te maken met een zachte microvezel doek of spons.

  • Scherpe UV print met intense kleuren

  • Stevig en licht

  • Glanzend oppervlak

  • Luxueuze presentatie

  • Duurzaamheid gegarandeerd.

 

2 Lay Out - 2 lagen.png
1 Lay Out - 1 - 3mm lagen.png
Dibondplaat met de foto erop geprint

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4

Oplages
Enkele werken hebben gelimiteerde oplages beperkt van 3 tot maximaal 25 exemplaren, deze hebben de naam ELITE artwork, dit zijn schitterende unieke foto- kunstwerken van werelds top- fotografen.
 

Antwoord op al uw vragen ​
Wij verheugen ons erop al uw vragen direct te beantwoorden, tenzij wij druk zijn met klanten, en zullen binnen 24 uur uw chat of
e-mail beantwoorden.

 

Speciale wensen op aanvraag 
Heeft u speciale wensen voor een artwork qua vormgeving, formaat, kleur, materiaal of foto neem vrijblijvend contact met ons op per telefoon, e-mail of chat rechtsonder van de website. 

Onze kunstenaars maken graag voor u een uniek idee wat prachtig aansluit op uw interieur.