top of page

Art-Empire-Royal-Living presenteert de collectie Cartello Home, sfeervolle lederen accessoires.

Productomschrijving

Onze luxe handgemaakte 100% echt lederen producten zijn gemaakt in een exclusief leder- atelier in Nederland. Het leer is met een grove steek met de hand dicht gestikt en het glas van de kaarsen zijn extra dik om barsten te voorkomen. Deze bijzondere samenstelling geeft extra dimensie en beleving aan uw interieur.


Alle producten zijn handgemaakt en daardoor uniek, ze hebben stuk voor stuk een andere print. Leer is een mooi natuurproduct en een schitterende aanwinst in ieder interieur van kaarsen met bijenwas tot een prachtig dienblad verkrijgbaar in 3 maten of ook mooi als set. Een leuk cadeau om te geven of je zelf lekker te verwennen.


Breng de gezelligheid en luxe in huis. De kerstdagen komen eraan en de sfeer kun je alvast beleven in de luxe en sfeervolle producten van Cartello Home.


De Croco- look ontstaat door het tweemaal prenten van het leer. Daarnaast wordt het stof en vuil vrij gemaakt. Er is een finish aangebracht en wordt 2x bewerkt met vuil en waterafstotende coating. Hierdoor zijn de producten 'met een vochtige doek' makkelijk te onderhouden.

Uit de fascinatie voor lederwaren is in het atelier Cartello Home ontstaan. De zoektocht naar een eerlijk en duurzame manier van ambachtelijke kaarsen gieten met de allerbeste kwaliteit leer.

Twee generaties, twee totaal verschillende karakters maar wel met éénzelfde liefde voor luxe en ambacht.

Exclusieve handgemaakte Luxury living decoratie. Geeft Uw interieur een luxe uitstraling en is kwaliteit gegarandeerd.


✔️ 100% Leer van het hoogste kaliber!

✔️ Vocht & Vuil afstotend

✔️ 100% Duurzaam & Biologisch product

✔️ Breng luxe en romantiek je huis binnen met Cartello home producten!

✔️ Volgens Europese normen gelooid

✔️ Elk product is handgemaakt en daardoor uniek

✔️ Makkelijk te onderhouden.

17 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page