top of page


Uniq Cerámica laat je kennis maken met bijzondere tegels die bepalend zijn voor de uitstraling van je woning, kantoor of hotel-lobby. De beleving is bepalend van het totale sfeerbeeld voor je woon of bedrijfs ruimte. 

Een keuze voor de juiste tegel is een ontdekkingstocht en vooral een tijdrovend proces- in stijl, materiaal en afwerking van wanden en vloeren. Met onze kennis en professionaliteit in design en sfeer het interieur ontzorgen je met plezier om je droom- wand en vloer waar te maken.

​Wij hechten veel waarde aan het samenstellen van een exclusief, kwalitatief en hoogwaardig assortiment. Door onze passie en kennis leveren onze zoektochten de ware pareltjes op waar we trots op zijn- en hebben daardoor een generatie zeer tevreden klanten gecreëerd.

De vraag van onze klanten en de laatste trends in de markt zijn voor ons hierin bepalend. Deze trends en kleuren verschillen per seizoen, ons assortiment is daarom altijd in beweging, vernieuwend en modieus.

Vanuit onze expertise staat persoonlijk advies en service voorop.

Bel of mail ons en maak een afspraak, wij zijn bereikbaar van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:00 voor advies en private shopping- bezoek aan de showroom van Uniq Cerámica in Nieuwe kerk aan de Ijssel.

CONTACT FORMULIER/ OFFERTE AAVRAAG
INSCHRIJFFROMULIER EERSTE AANKOOP
COTACT GEGEVENS 2022
bottom of page