WHEN LUXURY & QUALITY IS A LIFESTYLE 

Art-Empire is gespecialiseerd in galerie-kwaliteit Plexiglas & Dibond kunstwerken en hebben in de jaren meer dan 5000+ tevreden klanten. Wij bieden een ruime selectie van hoge kwaliteit interieur-artikelen & luxe accessoires, schitterende commerciële en exclusieve kunst en meesterwerken.

Voor onze kunstwerken is er een keuze uit 3 materialen waaronder Plexiglas 5mm., 3mm. Dibond. en de combinatie Plexiglas 3mm. met een Dibond-achterplaat, 

Wilt u er zeker van zijn dat u de goede afmeting bestelt? Stuur ons een duidelijke foto van uw ruimte en/of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u de juiste maat besteld. 

Persoonlijk advies en service staat bij ons voorop. We zijn 7 dagen per week bereikbaar en ben u van harte welkom om bij ons vrijblijvend een offerte aan te vragen, wij zullen u de best mogelijke prijs offreren.  

Wij verheugen ons erop u te mogen ontvangen in onze online- webwinkel en/of op afspraak van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 17:00 in de showroom van Eichholtz in Noordwijk. Heeft u vragen of opmerkingen, bel of stuur ons een e-mail of chat hier rechts onder aan de website en wij beantwoorden u vragen binnen 24uur. 


 

Bedankt voor de inzending!

Woman-with-butterflies-kunst-Jaime Ibarra

SCHRIJF JE NU IN
EN ONTVANG 10% KORTING OP
JE EERSTE AANKOOP OF PROFITEER NU VAN DE SUMMERSALE KORTING VAN 15%
OP AANKOOP VAN 2 ARTIKELEN.